Projekt

Ett nytt destinationshotell med spa, restaurang, konferensavdelning och skybar tar form i centrala Trelleborg. 

Projekt

Nyproduktion destinationshotell

Uppdragsgivare

Got City Center Hotels

Uppdrag

Projektledning åt hyresgäst/hotelloperatör

Hotell

Willow hotel

C&M projekt har fått i uppdrag att hjälpa hotelloperatören Got City Center Hotels (GCCH) med projektledning vid byggnationen av ett nytt destinationshotell innehållande spa, restaurang, konferensanläggning och skybar i centrala Trelleborg. Hemsö vårdfastigheter AB är fastighetsägare och har handlat upp två entreprenader mellan nyproduktionen av höghusdelen (ABT 06) och restaureringen och ombyggnationen av Thelinska Magasinet (AB 04).

Fastigheten kommer vara en multibyggnad där hotellet kombineras med kommunhus och där vissa ytor samnyttjas mellan de båda hyresgästerna. Byggnaden får en särpräglad arkitektonisk utformning och terrasserar sig uppåt med sina 16 våningar och kommer ha panoramautsikt över havet och Trelleborgs stad. Byggnaden ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

Kommunhuset inryms på det fyra nedersta våningarna medan hotellet med sina 111 st rum, spa, skybar, restaurang konferensanläggning kommer husera i gatuplan samt från våning 5 och uppåt i höghusdelen samt i det gamla Thelinska Magasinet. Hotellet beräknas öppnas i början av 2026 med målsättningen att bli en destination man vill stanna på och återvända till om och om igen.